Èxit en desenvolupar talent pel retail de luxe

final curs Value Retail, ESCODI, luxury, guest experience

Ha culminat amb gran èxit la segona edició del curs Retail, Luxury & Guest Experience, una iniciativa de Value Retail (gestora de La Roca Village i Las Rozas Vilage) amb la col·laboració d’ESCODI.
El principal objectiu del curs era posar en valor la carrera de retail i donar eines al talent que desitja dedicar-se al comerç de luxe. Els participants, professionals del sector, han valorat molt positivament els coneixements adquirits per la seva immediata aplicació en el seu dia dia laboral.

7 raons per realitzar el curs de retail de luxe

Els mateixos participants al curs Retail, Luxury & Guest Experience han definit aquesta formació com molt recomanable per ser:

1.- Un curs directe, pràctic, i amb projecció de futur

2.- Amb temes molt interessants per posar en pràctica en el nostre treball; classes amb alta participació per part dels assistents. Molt constructiu

3.- Amb gran varietat d’opinions i posicions del professorat, amb interacció per aportar noves idees en el punt de venda. Un temari ben esquematitzat

4.- Curs molt dinàmic i aportacions de professionals del sector molt interessants

5.- Útil, nou, relació amb els millors professionals del sector

6.- Motivador; t’ajuda a créixer professionalment

7.- Frega l’excel·lència. Ponents: 10; Temari: 10; Sensació: 10; Satisfacció: 10

Alt nivell dels participants, la majoria professionals del sector del luxe

Del grup d’alumnes participants, la gran majoria eren professionals del sector del retail de luxe. Store managers o assitents de marques presents en La Roca Village, com Rituals, Change Group, Twinset, Moncler, Roberto Verino, Etro, Pinko, Spazio, Cottet, Trussardi, Swarovski i Montblanc. També van assistir alumnes del grau universitari que imparteix ESCODI, Grau en Gestió Empresarial en Comerç i Distribució.
Aquest perfil d’alumnat ja professional ha aportat al curs un major nivell de participació de qualitat a la formació.

Especialització en retail de luxe

Han estat 60 hores de formació especialitzada en hospitalitat, experiència de compra i sector de luxe. Un programa formatiu amb els coneixements tècnics necessaris, les habilitats personals i els coneixements culturals per fer del comerç una carrera professional valorada i amb futur. Una oportunitat per a tot professional interessat a desenvolupar una carrera en el sector del retail.