Alumne d’ESCODI al II Summer Camp d’AECOC

Bilal Doudou, alumne del Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució, ha estat un dels 100 alumnes de tot Espanya seleccionat per participar al campus d’estiu de la AECOC. El Summer Camp del Gran Consum és un esdeveniment d’ocupabilitat dissenyat per afavorir les oportunitats professionals dels seus participants. Tindrà lloc el proper 11 de juliol a Barcelona.
Aquesta és la primera vegada que ESCODI proposa un estudiant del Grau per aquesta convocatòria, que és la segona. Doudou va estudiar el Cicle Formatiu de Grau Superior de Comerç i màrqueting a l’Institut Guillem Catà de Manresa. Actualment, treballa al Decathlon de Terrassa.

El II Summer Camp del Gran Consum: objectius i activitats

En total, han estat seleccionats 100 joves d’universitats de tot l’Estat. Aquests compartiran experiències i aprenentatges amb directius de RRHH de les empreses participants en el projecte. L’objectiu de la trobada és posar en valor el caràcter d’ocupació del sector i compartir amb els futurs professionals les competències que demanen els empreses.

Bilial Doudou i la resta d’estudiants participaran en activitats com:

  • Resolució de reptes i assessment. Coneixeran la realitat laboral del Gran Consum i les competències transversals més valorades de la mà d’aquests professionals. A més, resoldran reptes propostes per els empreses participants, lligats a la seva realitat diària.
  • Elevator Pitch. Finalment, cada estudiant tindrà 15 minuts per posar en valor les seves capacitats i elements diferencials davant d’un expert en RRHH. El I Summer Camp del Gran Consum va acabar amb 7 insercions laborals.
  • Aparador. També s’oferirà un gran aparador per conèixer totes les marques participants.

Sobre AECOC

AECOC és una de les associacions empresarials més grans de l’Estat i l’única en la qual la industria, la distribució i els operadors intermedis treballen en estreta col·laboració per aportar més valor al consumidor. Reuneix més de 27.000 empreses del país de diferents sectors d’activitat.

La selecció de Bilial Doudou, alumne d’ESCODI, per participar en aquest certamen és un orgull per l’escola universitària de comerç, ja que avala la feina del centre universitari especialitzat en formació per al retail a la vegada que és una prova de que el sector comerç ofereix interessants opcions reals de fer un carrera professional amb projecció.

Comparteix/Share