Els alumnes d’ESCODI al Mercat La Boqueria

Els alumnes de 4t del Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució han visitat el Mercat La Boqueria. De la mà del seu gerent, els estudiants d’ESCODI han tingut l’oportunitat de veure tant la superfície de venda com la part logística privada al públic en general. Aquesta sortida els ha permès:

  1. 1. descobrir un model de venda en concret
  2. 2. evidenciar com aquest s’organitza i s’adapta constantment a les necessitats dels compradors, oferint nous serveis i complementant els valors de l’oferta dels paradistes
  3. 3. analitzar com s’articula la venda, tant amb un client molt global com també amb el local

L’activitat ha tingut lloc dins del marc de l’assignatura Tècniques de Venda, impartida per Jordi Mas.

El Mercat La Boqueria, un referent de Barcelona

El Mercat La Boqueria és un mercat alimentari que ofereix productes frescos i de qualitat. Aquest fet, i la possibilitat de trobar-hi productes d’arreu del món, és el que el diferencia de la resta d’espais comercials alimentaris. Al cor de la ciutat de Barcelona, el Mercat La Boqueria és un mercat obert i un referent a la ciutat que la posiciona al món.

Aprendre del sector a partir de casos reals

El contacte dels alumnes del Grau amb diferents empreses són una constant a ESCODI. L’oportunitat d’assistir a les seves instal·lacions els permet conèixer de primera mà com s’organitzen en termes de logística, gestió d’estocs, exposició de productes, venda al consumidor, entre d’altres. Tot plegat els apropa a la realitat i els brinda més capacitat de visió crítica, de coneixement de l’entorn i d’anàlisis amb l’objectiu d’afinar els seus coneixements i adquirir les competències per elaborar les seves pròpies estratègies.

Comparteix/Share