ESCODI a “Ciutat i innovació. Espai de coneixement i creació”

Logotip de la Jornada dels Economistes 2018

El professor d’ESCODI i Dr. en Geografia, Lluís Frago, participarà a la  XXIII Jornada dels Economistes sota el títol “Ciutat i innovació. Espai de coneixement i creació” que organitza el Col·legi d’Economistes de Catalunya

Aquesta se celebrarà en col·laboració amb les universitats i les escoles de negoci de Catalunya, com és el cas d’ESCODI. Els alumnes del Grau en Direcció d’Empreses en Comerç i Distribució podran assistir gratuïtament en aquesta trobada de temàtica molt vinculada al retail.

Un punt de trobada per als joves economistes

Des de finals del segle XX, s’està assistint a una interessant convergència entre diferents paradigmes econòmics. Aquesta situa les ciutats al centre de l’anàlisi econòmica. La Jornada serà un punt de trobada per als joves economistes. Tanmateix, esdevindrà un aparador per mostrar a la societat qui són i què fan els economistes i què és el que tenen en comú: l’Economia i l’Empresa.

La Jornada dels Economistes proposa com a fil conductor la relació entre Ciutat i Innovació; i adopta com a hipòtesi de treball que la innovació, que pot ser la base d’un model de creixement de naturalesa inclusiva, s’ha d’orientar des d’una perspectiva territorial; i que l’economia catalana ha d’aprofitar més els seus avantatges competitius de naturalesa urbana.

Ciutat i innovació. Canvis en l’economia urbana

Lluís Frago, Dr. en Geografia, professor d’ESCODI i investigador principal de RECIHUM, participarà a la segona sessió programada el 9 de novembre.

Sota el títol “Ciutat i innovació. Canvis en l’economia urbana”  es vol analitzar com la innovació en l’economia impacte en el dia a dia de la població. Hi participen experts i representants d’empreses de comerç. Com ara Benito García de Base-Benito Sports i del grup de treball del Retail del Col·legi d’Economistes de Catalunya; i Josep Maria Bonmartí, director general de AECOC.

La Jornada dels Economistes: on i quan?

La Jornada dels Economistes es dividirà en 17 sessions de treball i es desenvoluparà els següents dies:

  • Tarragona: 18 d’octubre
  • Barcelona: 9 de novembre
  • Girona: 15 de novembre
  • Lleida: 22 de novembre

Més informació i inscripcions aquí

Comparteix/Share