Cloenda del Curs de Direcció d’Establiments Comercials

Alumnes graduats ESCODI

Els 26 participants del Curs de Direcció d’Establiments Comercials d’ESCODI es mostren durant la cloenda satisfets al finalitzar aquesta formació especialitzada de 100 hores que els permetrà desenvolupar noves eines per millorar aspectes de gestió, comercials i de recursos humans en l’àmbit comercial.

El programa va dirigit a  responsables de punts de venda que són les persones que assumeixen la direcció d’establiments comercials i que sovint s’han trobat al capdavant d’una o vàries botigues només comptant amb el bagatge de la seva experiència. Aquesta formació és molt específica per millorar i potenciar la direcció de persones i la funció gerencial i  permet als assistents compaginar-la amb  l’horari laboral.

Objectius aconseguits

Els participants reconeixen que el curs ha estat molt positiu i ha acomplert les seves  expectatives. Per a Núria Barber de les botigues Superverd ”És important conèixer altres sectors i ampliar la visió comercial. Te n’adones que es poden fer més coses de les que fas i és important pensar en el client i  poder aplicar eines concretes com ara els KPI”.

D’altra banda, Jennifer Ramírez de les botigues de l’abadia de Montserrat comenta ”La gestió dels recursos humans és crucial per motivar l’equip i gestionar bé el temps, això sense oblidar al client al que cal escoltar molt i donar-li un tracte molt personalitzat”.

La mirada de l’expert

El professor Josep Maria Llaurador, expert en recursos humans en el retail i professor d’ESCODI és un dels docents del curs i explica que el programa dona coneixements i competències que ha de tenir un director d’establiment i es centra en quatre blocs:

  • El context: el mercat, tendències i normativa bàsica
  • El client: comunicació i experiència del client
  • La botiga: gestió del punt de venda, habilitats comercials i KPI’s
  • L’equip: direcció de persones i equips i gestió del temps

En opinió de Llaurador ”La diferència està en les persones i elles són la cara de l’empresa. L’experiència de compra pot ser positiva o negativa en funció del venedor. És fonamental motivar l’equip, fer-los participar, escoltar-los i formar-los adequadament. Aquest és un bon curs per aconseguir millorar totes aquestes competències i la prova d’això és que ja portem 40 edicions i seguim tenint demanda”.

Notícies publicades:

Terrassa TV :http://terrassadigital.cat/lescodi-tanca-la-40a-edicio-del-seu-curs-de-direccio-destabliments/

Diari de Terrassa:  http://www.diarideterrassa.es/terrassa/2019/04/12/escodi-forma-800-directores-establecimiento/108941.html

 

Comparteix/Share