Com millorar el rendiment de les botigues

Tothom qui té una botiga o negoci s’ha trobat en alguna ocasió amb què les vendes no van com voldria. Sovint, ni els mateixos treballadors del negoci saben reconèixer la causa. Per això, el dimarts 17 d’abril de 9:30 a 14:40 hores, Sílvia Bach ofereix el seminari Millorant el rendiment de les botigues.

Els objectius del seminari Millorant el rendiment de les botigues

Amb aquest seminari, que tindrà lloc a la seu d’ESCODI, es pretén proporcionar les eines necessàries per:

  • – Avaluar la situació d’una botiga en un moment puntual i posar-hi remei. Es passarà de la detecció del problema a la posada en escena de mesures per sanejar-lo. A més, es mostrarà que segueix existint una possibilitat de millorar les vendes.
  • – Detectar els problemes i proposar solucions d’una manera lògica i fàcil a través dels KPI (Key Performance Indicators) o indicadors de gestió. També s’ajudarà a preparar i formar els equips per prevenir les debilitats i amenaces de la gestió del punt de venda. Els KPI permetran destruir els murs i les excuses que bloquegen i construir solucions directes i immediates que aportin resultats.
  • – Aprendre de l’experiència de grans cadenes i aplicar-ho de forma immediata a qualsevol negoci de comerç.

Millorant el rendiment de les botigues és una formació adreçada a persones vinculades amb el món del comerç, propietaris i gerents, directius i supervisors de punt de venda, venedors i responsables de botigues, tècnics de comerç i membres d’associacions de comerciants.

Programa i inscripcions

Sobre Sílvia Bach

Silvia Bach és llicenciada en Periodisme i MBA en Gestió d’Empreses. Porta més de 15 anys treballant en el món del retail, on ha passat per grans “escoles” com Inditex, Guess i Pronovias, tant a nivell nacional com internacional. Actualment és Country Manager Espanya per a l’empresa Parfois, amb més de 300 punts de venda. Parla correctament 7 idiomes. Ha viscut a 10 països diferents. És una apassionada del retail i el comerç en general, i defensa fermament que “al món del retail i del comerç hi ha molt futur, molta carrera i moltes oportunitats” i que “sempre és possible fer alguna cosa per millorar els resultats”.

Comparteix/Share