Els alumnes viuen 6 tipus d’experiències durant el Grau

Alumnes Grau ESCODI Berlín 2016 Gisela Teule

ESCODI, l’Escola Universitària de Comerç i Retail, ofereix als seus alumnes del Grau en Gestió d’empresa en Comerç i Distribució 6 tipus d’experiències per poder consolidar millor els seus aprenentatges, coneixements i habilitats. Perquè l’aprenentatge és molt més efectiu a través de la vivència directe.

6 tipus d’experiències

ESCODI aporta 6 tipus d’experiències durant la formació del seu alumnat universitari en el Grau en Gestió d’Empresa en Comerç i Distribució:

– el treball de casos reals i la possibilitat de conèixer empresaris i directius d’empreses del sector especialitzats en diferents àmbits.

visites a empreses de comerç, ciutats i centres comercials locals, nacionals i internacionals.

– fer pràctiques en empreses de reconegudes marques del retail, amb possibilitats de continuïtat.

grups reduïts classe i amb un suport individualitzat per l’orientació acadèmica i professional.

professorat universitari expert amb una àmplia experiència i coneixement del sector i que utilitzen diferents tècniques i dinàmiques per tal de comunicar coneixements i treballar habilitats i actituds.

– possibilitat d’estudiar a l’estranger a través dels programes de mobilitat internacional durant els estudis.

La gran experiència: el viatge de fi de Grau amb els companys

Potser el viatge de fi de carrera és un dels moments més esperats de qualsevol universitari. En el cas d’ESCODI, diverses capitals europees han estat algun dels destins amb interès comercial que han escollit els alumnes per realitzar el seu viatge de fi de Grau.

Aquest és un dels moments més esperats pels alumnes. Una oportunitat de visitar una capital des d’una altra perspectiva: la del retail. Tot i així també hi ha temps per visites culturals i oci.

Aquest és el resum en vídeo del viatge a Berlín dels alumnes de la promoció 2015 realitzat per Oriol Beas.

Experiències que no obliden l’objectiu del Grau

Aquestes activitats que tant agraden als alumnes universitaris es realitzen per assolir l’objectiu principal del Grau. O sigui, proporcionar les habilitats, coneixements i competències per ocupar llocs de responsabilitat i fer carrera professional en qualsevol empresa relacionada amb la venda de productes i serveis destinats al consumidor final (retail).

La combinació d’èxit

Aquesta fórmula formativa d’ESCODI en petits grups, tutories individuals, formació molt pràctica, professorat qualificat i amb alta implicació/activitat professional, garanteixen que més del 80 % dels alumnes troben feina relacionada amb el Grau en menys de sis mesos després de graduar-se.

 

Un “retail tour” per Berlín

 

 

Comparteix/Share