Emotius discursos de Graduació de la 8a promoció d’ESCODI

8a graduació d'ESCODI

ESCODI va celebrar la graduació de la 8a promoció del Grau en Comerç i Distribució a la Casa de la Convalescència de la Universitat Autònoma a Barcelona. Hi van ser convidats els alumnes de la promoció, familiars i amics, així com també tot el claustre de professors. També hi va ser present la Directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta, que havia estat professora del grau d’ESCODI.

Una graduació amb molts agraïments

Durant l’acte van ser cinc alumnes de l’ESCODI que es van adreçar als assistents per fer el seu discurs de graduació.

Isaura Reig

Andreu Garcia

Richard Vidal-Ribas

Nil Sànchez

Benvingut Hernández

El padrí de la 8a promoció

Joan Soler, professor del grau i un dels artífex d’aquesta primera titulació universitària especialitzada en comerç de tot l’estat espanyol, va actuar com a padrí de la promoció. Soler es va adreçar als recentment graduats tot animant-los a continuar el seu camí en el comerç. Els va felicitar per haver fet un dels seus primers cims importants: graduar-se.

A l’acte també van intervenir la Maria José Poza i l’Albert Vinyals, la professora amb més experiència i el professor més jove del Grau, respectivament.

Aquesta ha estat la darrera vegada que es celebra la graduació d’ESCODI a la Universitat d’Autònoma de Barcelona (UAB), ja que les següents promocions universitàries de l’escola especialitzada en comerç ja formen part del Grau en Gestió Empresarial en Comerç i Distribució de la Universitat de Barcelona (UB).