ESCODI forma als adolescents en retail

Albert Vinyals forma en retail a estudiants d'institut

ESCODI ofereix conferències gratuïtes als alumnes de Batxillerat i als estudiants de segon cicle de formació professional de diferents instituts del territori, com l’INS Campclar de Tarragona o l’Institut Guillem Catà de Manresa.

Tallers i conferències sobre retail

Aquestes conferències tracten sobre temes diversos relacionats amb el retail i desenvolupats per professionals del centre experts en cada matèria:

  1. 1) Albert Vinyals proposa el taller “Consum conscient. Sabem què comprem?” A través de petits jocs s’ensenya com l’inconscient té un paper molt important a l’hora de prendre decisions al comprar. També es desvela diferents tècniques que utilitzen les marques i els establiments per orientar les compres.
  2. 2) Núria Beltran ofereix “Comerç: Oportunitats, falsos tòpics i algunes reflexiones”. La gerent d’ESCODI dóna una visió global del pes del sector del comerç a la nostra economia, dels falsos tòpics que condicionen el seu creixement, i dels canvis socials i com afecten al comerç.
  3. 3) Míriam Díez proporciona una sessió explicativa dels estudis universitaris del Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució.
  4. 4) També Míriam Díez ofereix “Què busquen les empreses de comerç?”, una xerrada en la qual exposa casos reals de seleccions de personal d’empreses del sector.
  5. 5) “Què fa bona una botiga?” és un altre dels tallers que dóna Beltran. L’activitat pretén repassar els principals canvis en la societat i com afecten el comerç.

El 19 de juny tindrà lloc la propera Jornada de Portes Obertes. Més informació aquí

Comparteix/Share