ESCODI als mitjans de comunicació (2n trimestre 2017)

Albert Vinyals de ESCODI participa en medios como RAC1

ESCODI està molt present a l’agenda dels periodistes per documentar temes concrets del sector retail. A continuació, un resum de les sortides a mitjans durant el segon trimestre del 2017.

Sobre el Grau d’ESCODI

Dins l’oferta acadèmica d’ESCODI, té una especial rellevància el Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució. Sovint és un tema actiu als mitjans de comunicació. El passat mes d’abril, el programa El Submarí de Ràdio Municipal Terrassa va parlar del 10è aniversari d’aquests estudis universitaris. El mes següent, el Diari de Terrassa va publicar l’ampliació de places al Grau i va puntualitzar, a més, que el centre impartirà també màsters. Arribats al mes de juny, Diffusion Sport va anunciar l’apertura de les preinscripcions al Grau i les Jornades de Portes Obertes.

Cursos i seminaris per a professionals del comerç

ESCODI ofereix també conferències, seminaris i cursos relacionats amb el món del comerç, la distribució i el retail. El mes d’abril, Diffusion Sport va explicar la formació sobre mètriques en el comerç que va impartir Xavier Rivera. Dos mesos més tard, també Diffusion Sport va mencionar la sessió sobre estratègia en ecommerce, també impartida per Rivera.

La cadena Rituals és un exemple d’empresa que aposta per formar els seus treballadors a ESCODI. D’això, alguns mitjans locals se’n van fer ressò:

ESCODI forma cada vegada més responsables de botigues, símptoma de recuperació econòmica”, assenyalaven posteriorment alguns d’aquests.

També van fer menció a ESCODI i la seva formació mitjans com Retail Actual o Gran Consumo. Roses Avui va parlar sobre la formació que Joaquim Deoulofeu va oferir a una trentena de comerciants gironins: “Les 10 millors pràctiques per a l’excel·lència en el retail”. D’altra banda, Diffusion Sport va explicar que Sílvia Bach mostraria a Sport Solutions Day les claus per rentabilitzar el punt de venda.

ESCODI no només ofereix formació als ja professionals. L’Institut Guillem Catà, per exemple, va publicar que Núria Beltran va oferir als seus alumnes una sessió formativa: “Què ens fa comprar per Internet i què presencialment?”.

Els professors d’ESCODI als mitjans

Els mitjans de comunicació recorren també a la mirada dels professionals d’ESCODI envers temes relacionats amb la seva especialitat. Aquí una mostra:

  • TV3 va entrevistar Núria Beltran per parlar sobre comerç en la secció Els diners del Telenotícies.
  • Anna Flores va publicar a Diffusion Sport l’article “Ser feliz… y ¡vender más!
  • IFP va entrevistar Albert Vinyals per parlar sobre el llenguatge de les marques.
  • – Diversos mitjans autonòmics, com Diario sur, El correo, Ideal, Diario vasco o Las provincias, van publicar una notícia amb declaracions de Vinyals: “Locos por ‘Chip’, la tàcita de Primark que causa furor”.
  • Núria Beltran va sortir a La Vanguardia parlant sobre contractació de personal i com el sector aprofita treballs temporals per captar professionals.
Comparteix/Share