ESCODI als mitjans de comunicació (4t trimestre 2018)

Albert Vinyals, professor de Psicologia del Consumidor del Grau en Gestió d'Empresa en Comerç i Distribució, al programa No ho sé de Rac1

ESCODI està present al dia a dia dels periodistes per documentar temes vinculats al sector del comerç i el retail. A continuació, un resum de les sortides als mitjans de comunicació durant l’últim trimestre del 2018.

El Black Friday

Un any més, el Black Friday va inaugurar la temporada de compres de Nadal amb grans rebaixes. Sobre aquest fenomen en van parlar amb ESCODI i els seus professors mitjans de comunicació com:

Les Festes de Nadal

Posteriorment al Black Friday, alguns mitjans de comunicació van publicar en relació a alguns aspectes del Nadal:

Els professors d’ESCODI als mitjans de comunicació

Una vegada més, els mitjans de comunicació recorren a la mirada dels professionals d’ESCODI per parlar sobre temes relacionats amb la seva especialitat.

Aquí una mostra:

La formació continuada d’ESCODI

ESCODI ofereix un ampli ventall de conferències, seminaris i cursos d’especialització relacionats amb el món del comerç, la distribució i el retail.

  • Diffusion Sport va publicar en relació a la jornada anual de Comertia sobre retail, que va comptar amb la participació de Núria Beltran.
  • Comercio Binéfar va publicar una notícia en relació a les Jornades de Transformació Digital de Binéfar, on Xavier Rivera va oferir la conferència “Las tiendas del futuro: conectando con el nuevo cliente digital”. Sobre aquest mateix tema va declarar Rivera a Diffusion Sport per al reportatge “Tu tienda también puede ser omnicanal”.
  • – També Rivera, va oferir el curs “Tinc Instagram… I ara què?”, on facilitava les claus per optimitzar la presència dels comerços a Instagram. Pasteleria.com se’n va fer ressò amb una notícia que anunciava el curs.
  • – Més tard, Pasteleria.com també va anunciar el Curs d’especialització en retail omnicanal CERO d’ESCODI.
  • CMD Sport va publicar en relació a la conferència d’Ignasi Puig, CEO d’Intersport Espanya, dirigida als estudiants del Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució d’ESCODI.
  • Barcelona Oberta va anunciar la sessió formativa “Aspectes estratègics de la direcció i liderat d’associació d’establiments comercials” amb Núria Beltran de ponent.
Comparteix/Share