ESCODI premiada per AGECU per la seva contribució a la professionalització del comerç urbà

L’Asociación Española para la Gerencia de los Centros Urbanos (AGECU) ha atorgat el Premi Iniciativa d’Impuls a la professionalització del comerç urbà a ESCODI. L’entitat destaca d’ESCODI ser una referència a nivell educatiu per al sector comercial i la primera i única escola universitària i de negocis especialitzada en comerç, distribució i retail.

8a edició Premis AGECU

Els premis AGECU es lliuren bianualment a aquelles entitats i/o persones que han promogut o impulsat alguna actuació o programa dirigit a la millora del coneixement, competitivitat empresarial i innovació del comerç urbà. Altres premiats d’aquesta 8a edició són: BID Neuer Wall d’Hamburg, l’Ajuntament de Pontevedra, l’Institut del Paisatge Urbà de Barcelona, Girona Centri Eix Comercial i el Mercat de Tapinería de València.

Premi a la contribució a un canvi cultural

Al moment de recollir el premi, Núria Beltran, directora gerent de ESCODI, ha agraït aquesta distinció «com a reconeixement a la contribució de ESCODI a un canvi cultural del sector comerç davant la formació, i de la pròpia societat davant aquest sector que és font d’oportunitats per als joves preparats. ESCODI va néixer per incrementar la capacitat tècnica i d’innovació del sector i una vegada consolidat el grau universitari, té ara un nou repte en la recerca aplicada al retail.»

El tinent d’alcalde i regidor d’universitats i comerç de l’Ajuntament de Terrassa, Amadeu Aguado, ha acompanyat a Núria Beltran en qualitat de membre del patronat d’ESCODI.

Comparteix/Share