La Generalitat i ESCODI col·laboren en el foment de la formació universitària del sector comerç

Conseller Jordi Baiget i Núria Beltran, directora gerent d'ESCODI

Acord de col·laboració per a la formació universitària de professionals del comerç

El conveni l’han signat el conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i la directora gerent de la Fundació Escola Superior de Comerç i Distribució (ESCODI), Núria Beltran. Té com objectiu fomentar la professionalització i formació universitària en el sector del comerç.

Per als futurs successors, emprenedors o directius del sector comerç

Amb aquest acord de col·laboració, el Departament d’Empresa i Coneixement —a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM)— i ESCODI manifesten la voluntat compartida d’enfortir la capacitat competitiva i la successió generacional de les empreses catalanes de comerç, amb la formació de futurs empresaris i directius per al sector comercial.

Amb aquesta finalitat, el CCAM aporta 40.000 euros al finançament de les activitats docents d’ESCODI corresponents a les titulacions universitàries especialitzades en Comerç i Distribució de l’any 2016.

Formació universitària des del 2007

ESCODI té com a missió ajudar les empreses i els professionals del comerç i la distribució a incrementar la seva capacitat tècnica i d’innovació. Aquesta missió inclou també formar futurs empresaris i directius per a aquest sector, a través de la titulació universitària, Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució, de la Universitat de Barcelona (UB), homologada per l’Agència de Qualitat Universitària al juliol de 2016, que extingeix el Graduat en Direcció de Comerç i Distribució, títol propi de la UAB, (Universitat Autònoma de Barcelona), que ha impulsat i imparteix ESCODI.

Des de la implantació dels estudis en Direcció de Comerç i Distribució a ESCODI s’han graduat set promocions. El 80% dels titulats han trobat lloc de feina adequat a la seva formació en menys de sis mesos després de la seva graduació.

Comparteix/Share