El geomàrqueting en l’expansió comercial

Claudio Bonet parla sobre geomàrqueting amb els alumnes d'ESCODI

L’expert en geomàrqueting, Claudio Bonet, va assistir a ESCODI per parlar sobre l’aplicació de l’eina de màrqueting a l’expansió d’empreses de retail. El geomàrqueting permet analitzar la situació d’una empresa mitjançant la localització exacta de:

  • – clients
  • – punts de venda
  • – sucursals
  • – competència

Les empreses més ben situades són les que tenen més accés a les dades de localització. No obstant, el geomàrqueting pot ser utilitzat pràcticament per a qualsevol tipus de negoci. La tecnologia digital permet implementar-lo fins i tot en petits negocis.

La ponència de Bonet va tenir lloc dins del marc de l’assignatura Models i estratègies de creixement, impartida per Josep Maria Marcos als alumnes del Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució.

El geomàrqueting per aportar valor

Claudio Bonet és consultor a Valora Consultores.  A Valora Consultores treballen per desenvolupar estratègies de Sostenibilitat i Responsabilitat Social en organitzacions privades i públiques. Ho fan amb iniciatives i eines innovadores i donant valor al client. Consideren que la innovació i la sostenibilitat són els elements clau per definir nous models de negoci competitius, responsables i adaptats a les noves exigències.

Comparteix/Share