La digitalització del comerç i Instagram arriben a Som Sant Sadurní

Som Sant Sadurní, la xarxa d’empreses del comerç, la indústria i els serveis de Sant Sadurní d’Anoia ha organitzat una formació amb ESCODI durant el mes de maig. Estan participant 25 professionals de diversos sectors com ara: alimentació, assegurances,  farmàcia, joieria, moda i vehicles entre d’altres. El programa inclou dues sessions formatives el 13 i el 27 de maig on es tracten: La digitalització del comerç i la omnicanalitat i l’ús d’Instagram en el comerç.

Els reptes de la digitalització en el comerç

El sector del comerç ha d’adaptar-se als nous entorns tecnològics per poder oferir noves experiències de compra i arribar a l’usuari “omnicanal”. Els clients volen accedir al comerç mitjançant qualsevol canal, sense que hi hagi fractures ni decepcions mentre visita la botiga, la web o les xarxes socials.

En aquesta sessió es donen eines i recursos per afrontar els reptes de la digitalització en l’estratègia comercial de l’empresa de retail.

Instagram per a comerciants

Instagram és una de les xarxes socials amb més activitat en els últims anys. Per aquest motiu, és clau per a empreses i comerços tenir una presència adequada i alineada amb el que demanen els usuaris a Instagram. Això implica ser capaços de crear continguts i històries que captin l’atenció dels clients.

Durant la formació s’explica quin paper pot ocupar Instagram dins de l’estratègia digital de l’empresa de comerç i es donen les claus per aprendre el funcionament de la xarxa i crear campanyes de publicitat.

Segons Xavier Rivera, docent del curs: Instagram és una xarxa en constant evolució, per tant, hem d’estar atents a les noves eines i funcionalitats que apareixen constanment per tal de millorar l experiència de l’usuari. També és important conèixer les característiques publicitàries per fer anuncis i poder mostrar productes o  serveis  adequats  en el lloc i moment precís, d’aquesta manera segur que tindrem més èxit en les nostres campanyes”.

 ESCODI allà on calgui

 ESCODI ofereix la seva formació a mida a qualsevol punt del territori de l’estat. A petició d’empreses, associacions, organitzacions o administracions, l’escola especialitzada en formació per al sector comerç, dissenya formació a mida i desplaça els seus experts a impartir els cursos.

Aquesta és una fórmula que garanteix l’èxit, ja que es dissenya el contingut de cada proposta formativa segons el perfil dels seus participants, tant pel que fa el sector en què treballen com per la categoria professional que tenen. A més a més, el professorat d’ESCODI són professionals en actiu del sector  retail que tenen gran capacitat de transmetre els seus coneixements i que els saben contextualitzar en situacions reals del dia a dia en qualsevol empresa del sector comerç.

 

Comparteix/Share