Marca personal: Ens expliquem o ens expliquen!

Tots els estudiants del Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució (UB) han assistit a la sessió mensual Diàlegs amb el Sector: Com construir la marca personal que ha comptat amb la intervenció de Jordi Collell, assessor de marca personal i soci de Soymimarca, professor associat de la Facultat de Comunicació Blanquerna (URL) i director del Postgrau en Personal Branding en la mateixa Facultat.

El camí per crear la pròpia marca personal

Collell va insistir en la idea de que “ens expliquem o ens expliquen” i,  en aquest sentit, és important que cadascú identifiqui quina és la seva proposta de valor personal. Segons aquest expert, per construir un bon personal branding o marca personal  calen 4 principis:

  1. Ser conegut
  2. Ser reconegut
  3. Ser memorable
  4. Ser escollit

Els alumnes han participat molt activament en el debat i han traslladat al ponent les seves preguntes sobre les millors estratègies per aconseguir ser més visibles i influents.

Més enllà de la formació en retail

ESCODI vol facilitar als seus alumnes la seva inserció en el món laboral i el desenvolupament posterior de la seva carrera, per això aquesta formació en creació de perfil professional. Aquesta proposta és un exemple de continguts complementaris a la formació que ofereix ESCODI als seus alumnes i forma part de la formació interdisciplinar en retail on es reconeixen les aportacions de diferents ciències socials en la definició del concepte i capacitat d’anàlisis del sector i les seves dinàmiques, com la geografia, la psicologia, l’antropologia…

Aquesta visió més àmplia que té ESCODI també l’aplica en les habilitats que potencia en els seus alumnes per arribar a que siguin bons directius d’empreses del sector comerç. Per això els ofereix la possibilitat de desenvolupar la seves capacitats de lideratge, gestió d’equips, organització i negociació, entre altres.

Diàlegs amb el Sector

Durant tot el curs acadèmic ESCODI ofereix a tots els seus alumnes universitaris la possibilitat de conèixer de primera mà professionals i experts del sector que els introdueixen en el món actual del retail. A part, els professors titulars de les assignatures conviden a les classes a professionals per complementar les aportacions formatives.

Comparteix/Share