Milà, destí del viatge dels alumnes del grau d’ESCODI

MILÀ ESCODI, VIATGE, GRAU, UNIVERSITAT, RETAIL

Els alumnes de 3r del Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució d’ESCODI marxaran a Milà a fer la visita comercial per la ciutat com a activitat formativa dins del seu Pla d’Estudis. Com cada any, el grup d’estudiants està acompanyat per professorat especialitzat en la matèria i un elevat coneixement de la ciutat.

Aquest viatge és un clar exemple de la metodologia d’aprenentatge del grau amb activitats d’experiències fora de les aules. Unes iniciatives que faciliten viure realitats comercials a diferents parts del món. A la vegada, són una experiència que ajuden a cohesionar el grup i establir relacions interpersonals entre els estudiants molt positives per al funcionament del grup, el seu rendiment i l’ambient que s’estableix.

Viatjar per desenvolupar competències en el camp del retail

Aquest tipus de sortides formen part de la metodologia docent del Grau. Al llarg de la carrera es fan vàries d’aquestes activitats.  La finalitat es que l’estudiant aprengui a analitzar i observar tendències i conceptes comercials innovadors arreu del món.
Un futur professional del retail ha de ser una persona oberta, amb una visió global i orientada al negoci i al client. Les visites comercials guiades a ciutats ajuden a desenvolupar aquest tipus de competències. Sortir de la zona de confort per tal de copsar noves realitats i ser capaç de ser més empàtic, tolerant i adaptable a situacions de canvis.

Un viatge amb interès comercial

Milà, Berlín, París, Londres…. han estat diferents destins d’aquest viatge universitari. Totes elles són ciutats amb un gran interès i atractiu comercial.
El Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució són uns estudis que tenen molt a veure amb les ciutats, la forma com es viu i s’organitzen els espais i carrers comercials.

Els espais comercials com a objectiu del viatge

GALERIES, MILÀ, ESCODI, VIATGE, GRAU, RETAIL

En cada viatge o visita comercial a una ciutat es fan itineraris per conèixer diferents propostes d’organització comercial. En una població hi ha diferents maneres de vertebrar els  espais comercials. Podem trobar els carrers comercials, els mercats o els centres comercials, entre d’altres.
ESCODI pretén que l’alumne sigui capaç d’entendre que els espais comercials es conformen segons tres principals factors:
1- les característiques de la ciutat: nivell socioeconòmic, origen de la població, principals indústries, història, cultura…
2- els hàbits i formes de comprar dels consumidors
3- i la capacitat que tenen els mateixos espais per estimular experiències de compra d’impacte positiu per als visitants.

Accés als records del viatge a Berlín.

Propera sessió informativa del Grau el dilluns 18 de juny a les 18 hores a ESCODI. Inscripcions

Comparteix/Share