Com millorar el rendiment de les botigues

Tothom qui té una botiga o un negoci s’ha trobat, en algun moment, que les vendes no van com voldria. Moltes vegades, ni els mateixos treballadors del negoci saben reconèixer-ne el motiu. Segons Sílvia Bach, experta en retail i professora d’ESCODI, són tres els punts bàsics per millorar constantment el rendiment d’un establiment: avaluar sistemàticament la situació de la botiga, utilitzar i interpretar els KPI i formar l’equip de venedors.

El seminari Millorant el rendiment de les botigues: Trobar el problema i posar-li solució pretén donar aquestes claus. Sílvia Bach és la responsable d’aquesta formació, que compta sempre amb bona acceptació i valoració per part dels participants. Enguany, el curs 2018-19 de formació continuada d’ESCODI ha començat amb aquest seminari amb gran èxit de participació.

3 punts clau per millorar el rendiment d’un establiment

Sílvia Bach proposa tres línies de treball per poder millorar constantment el rendiment d’un punt de venda:

  • Avaluar la situació d’una botiga en un moment puntual amb l’objectiu de millorar-ne el rendiment.
  • Utilitzar indicadors (KPI) per detectar problemes i que ajudin a monitoritzar què passa al punt de venda i buscar solucions, possibilitats per reenfocar el negoci, i preveure i anticipar situacions.
  • Preparar i formar els equips de venedors per prevenir debilitats i amenaces de la gestió del punt de venda.

Començant el curs amb força

Aquesta primera proposta de formació va començar amb un gran nivell de participació i de satisfacció per part dels participants. Aquests eren persones vinculades amb el món del comerç, propietaris i gerents, directius i supervisors de punts de venda, venedors i responsables de botiga, tècnics de comerç i membres d’associacions de comerciants. Tots ells van poder aprendre de l’experiència de grans cadenes i aplicar-ho de forma immediata al seu negoci.

Sílvia Bach, més de 15 anys d’experiència en retail

Sílvia Bach és llicenciada en Periodisme i MBA en Gestió d’Empreses. Acumula ja més de 15 anys d’experiència en el món del retail. Ha treballat per a empreses com Inditex, Guess o Pronovias. Actualment és Directora General de l’empresa Parfois a Espanya, amb més de 330 punts de venda.

ESCODI compta amb una àmplia oferta de conferències, seminaris i cursos relacionats amb el món del comerç, la distribució i el retail. Consulta-la aquí 

El 17 de setembre de 9.30 a 14.30 hores va tenir lloc una nova edició de l’exitós seminari Millorant el rendiment de les botigues: Trobar el problema i posar-li solució de la mà de Sílvia Bach. Aquest ha estat el primer de la formació continuada d’ESCODI per al 2018-19. I és que, un curs més, l’Escola Superior de Comerç i Distribució contribueix a la millora de la competitivitat i la innovació del sector retail a través de la seva oferta formativa.

Sobre Millorant el rendiment de les botigues: Trobar el problema i posar-li solució

Comparteix/Share