Plans de màrqueting per a empreses del retail

Pla de Màrqueting per alumnes d'ESCODI

Alumnes d’ESCODI han treballat la proposta d’un pla de màrqueting per a quatre empreses reals:

  1. 1) Biba
  2. 2) Supermercats Talló
  3. 3) Santmartí
  4. 4) Animalear

L’activitat s’ha desenvolupat dins del marc de l’assignatura de Màrqueting estratègic, impartida per Josep Aribau. Els alumnes de 2n del Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució van rebre responsables de cada empresa per fer un brifing inicial com a clients. Posteriorment i per equips, els estudiants van desenvolupar les estratègies i les accions necessàries per a construir el pla de màrqueting. Finalment, els gerents de les quatre empreses van tornar a ESCODI i els alumnes els van presentar la proposta final.

L’ADN del Grau en Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució

Aquesta activitat forma part de l’ADN del grau a nivell de metodologia de treball. Es procura que els estudiants entrin molt en contacte amb l’empresa. Tot plegat, els permet desenvolupar competències que necessiten com a futurs professionals, com treballar en equip, prendre decisions, treballar sota pressió, etc.

ESCODI compta amb una amplia cartera d’empreses col·laboradores que ofereixen pràctiques, venen a fer ponències o es presten com a casos pràctics per a desenvolupar treballs de diferents assignatures.

Comparteix/Share