Aquest programa proporciona els coneixements i competències que ha de tenir un responsable d’un establiment comercial del sector de la carnisseria, la cansaladeria i la xarcuteria per adquirir més seguretat, conèixer noves eines de gestió i obtenir millors resultats a la seva empresa.


Duració: 16 sessions presencials de 5 hores cadascuna. Una sessió setmanal, dilluns.


Càrrega lectiva: 80 hores presencials.

escodi-establiment-sector-carn

Lloc i horari: Instal·lacions de l’Escola Fundació Oficis de la Carn, a Barcelona. Carrer Consell de Cent, 80 (cantonada amb el carrer Entença), 08014, Barcelona. Horari presencial de 9:30 a 14:30 h.


Titulació: Diploma atorgat per ESCODI per la participació en, almenys, un 80 % de les sessions presencials.


A qui va dirigit: Professionals del sector comerç que exerceixin de director/a o responsable d’una o més botigues del sector de la Carnisseria, la Cansaladeria i la Xarcuteria, o per als qui desitgin preparar-se per tenir aquesta responsabilitat en un futur. No és necessària cap titulació però sí tenir experiència en el sector.


Professorat: Equip docent expert en la matèria impartida, amb àmplia experiència i coneixement directe del sector comerç, distribució i retail, i en carnisseries i xarcuteries.


Formació bonificada:Aquest curs pot ser bonificat per a través de la Fundación Estatal.


Programa: Descargar programa (PDF)


Preu: Programa complet (80 hores): 1.500 €. Possibilitat de matricular-se per mòduls o temes específics (consulteu els preus).


Vols més informació?