El programa formatiu té per objectiu proporcionar competències, coneixements i desenvolupar una pluralitat d’habilitats necessàries en el sector retail, amb focus en el valor de la hospitalitat, en l’experiència de compra i el sector del luxe. Un altre focus és el de la digitalització, amb una introducció al màrqueting Online, Mobile Màrqueting i estratègies Ominicanal; a més d’afavorir que els participants sàpiguen adaptar-se a una clientela multicultural, i desenvolupar-se en un entorn de negoci internacional de retail.

L’objectiu últim és que, finalitzada la formació, estiguin millor preparats per seguir desenvolupant en les marques de luxe per a les que treballen, o emprendre nous projectes professionals amb el talent artístic, la creativitat, la innovació i la sostenibilitat com a base, o bé per passar amb èxit el procés de selecció per incorporar-se a plena dedicació a botigues de La Roca Village, incloent el potencial d’evolucionar fins a la direcció d’un punt de venda.


Duració: 60 hores presencials amb 15 sessions.


Càrrega lectiva: 60 hores presencials.

 

Lloc i horari: La Roca Village


Titulació:
Diploma ESCODI, l’Escola Universitària de Comerç, per la totalitat del curs d’especialització “Retail, Luxury & Guest Experience “. Per a l’obtenció d’aquest diploma, cal fer el programa complet i assistir com a mínim a un 80% de les sessions.


A qui va dirigit:

· Estudiants amb o sense experiència professional, i amb un nivell
de formació no inferior a Batxillerat o Tècnic de grau mitjà de formació professional.
· Graduats universitaris o en Cicles formatius de grau superior, que desitgin iniciar la seva carrera professional en el retail.
· Persones amb un nivell cultural similar, que aportin experiència en retail.
· Joves talents.
· Es valorarà nivell d’anglès o francès igual o superior al B2 (o equivalent a “First CertiHcate”); també es valorarà positivament altres idiomes com el xinès, rus, àrab, i alemany


Professorat: Equip docent expert en la matèria impartida, amb àmplia experiència i coneixement directe del sector comerç, distribució i retail.


Programa: Descarregar programa (PDF)


Preu: Programa complet (60 hores):Consultar a ESCODI.


Vols més informació?