Retail, Luxury Experience & Hospitality, el nou curs d’ESCODI i La Roca Village

escodi-la-roca-village-hospitality-muntsa-vilalta-elena-foguet

La Roca Village i ESCODI han creat el curs d’especialització Retail, Luxury Experience & Hospitality, enfocat a joves o professionals del sector que vulguin desenvolupar una carrera amb projecció internacional dins el sector del comerç.

Aquest curs està subvencionat per Value Retail–creador i gestor deLa Roca Village, a Barcelona, iLas Rozas Village,a Madrid–, i s’emmarca en el seu interès per promoure i desenvolupar el talent en el sector del comerç a Catalunya a través d’una formació de qualitat equiparable a la que s’imparteix en altres ciutats capdavanteres en retail, com Londres o París.
L’aliança entre La Roca Village i ESCODI forma part de l’interès comú per desenvolupar accions conjuntes que posin en valor el comerç i el turisme a Catalunya i consolidin el turisme de compres. L’acord s’ha formalitzat aLa Roca Village,en un acte de signatura en què han participat la directora general de Comerç de laGeneralitat de Catalunya, Muntsa Vilaltaen qualitat de presidenta del Comitè Executiu de laFundació ESCODI Elena Foguetbusiness director de Value Retail Spain.

L’objectiu del curs Retail, Luxury Experience & Hospitality és oferir una carrera especialitzada i de qualitat dins el sector de comerç que proporcioni competències, coneixements i desenvolupi habilitats centrades en el valor de l’hospitalitat, l’experiència de compres i el sector del luxe .

El curs començarà el 2 de novembre i tindrà una durada de quatre setmanes. Consta de 60 hores lectives, que estaran distribuïdes en sis mòduls: El retail és experiència: Des del basar de les espècies a Bergdorf Goodman; Màrqueting: Com atraiem i fidelitzem els clients?, que inclou una visita a un circuit de botigues de Barcelona; Orientació al mercat del luxe: El valor de l’hospitalitat i els serveis com a element diferenciador; Retail: KPI‘s – indicadors d’anàlisi de negoci; Un client internacional: Turisme de compres d’àmbit mundial, que inclou una visita guiada La Roca Village i la Construcció del propi perfil professional: currículum i entrevista de selecció.

Podeu consultar la nota de premsa AQUÍ

Més informació del curs AQUÍ

Inscripcions:  formulari o truqui al 93 783 9745