Un excel·lent pel curs «Retail, luxury experience & hospitality»

 

 

 

 

 

 

Un 9.38 sobre 10 ha estat la valoració mitjana final que ha aconseguit el curs especialitzat en comerç de luxe i hospitalitat en la seva primera edició.

Aquest curs ha estat subvencionat per Value Retail, creador i gestor de La Roca Village a Barcelona i Las Rozas Village a Madrid. ESCODI, l’Escola Universitària de Comerç, ha coordinat i impartit el curs.

Alguns dels participants ja han entrat en processos de selecció d’establiments de la Roca Village. El curs es va presentar el setembre a La Roca Village amb presència de Muntsa Vilalta, directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya i presidente del Comité Executiu d’ESCODI, i Elena Foguet, business director de Value Retail Spain.

Especialitzat en retail de luxe«Retail, luxury experience & hospitality» , és fruit de la col·laboració de Value Retail i ESCODI

Les 40 hores de formació s’han centrat en presentar i desenvolupar conceptes i recomanacions per desenvolupar habilitats entorn el valor de l’hospitalitat, l’experiència de compres i el sector del luxe. I han posat en valor la importància de tractar el client amb alts estàndards d’hospitalitat i servei.

Consulta el programa del curs «Retail, luxury experience & hospitality» i el perfil dels seus professors.

23 escollits

Part del curs s'ha impartit a La Roca Village

Més de 50 persones van presentar les seves candidatures per participar aquest curs de 60 hores subvencionat i valorat amb més de 1.500 euros.

Només 23 van ser seleccionats. Han estat joves estudiants amb certa experiència en el sector comerç, i amb formació en idiomes i ventes. Altres han estat retail managers amb experiència en el sector i professionals del retail amb responsabilitats en punts de venda i gestió d’equips. Tres dels participants eren graduats del Grau en Comerç i Distribució d’ESCODI.

Tots els participants coincidien amb interès de desenvolupar una carrera professional amb projecció internacional dins del sector del comerç.

Noves idees i coneixementsNúria Beltran, directora d'ESCODI, i Ricard López Deputy Retail Director Value Retail Management Spain

Tots els participants han valorat amb un excel·lent aquest curs sobre retail de luxe. N’han destacat 5 punts

1 – gran nivell dels coneixements adquirits,

2 – d’ aplicació immediata al dia dia laboral.

3 – experiència professional dels experts que han impartit les classes

4 – aportació d’idees i coneixements nous.

5 – haver compartit interessos entre els participants de diferents procedències.

Una segona edició en marxa

Els organitzadors han confirmat que hi haurà una segona edició del Curs Retail, luxury experience & hopitality. Una decisió avalada pel gran nivell de satisfacció tant per part dels participants com de l’organització.

Testimonis:

– «Crec que tot el món del sector hauria de passar per aquest curs»

– «Tot el coneixement que he adquirit en aquest curs m’ajudarà a desenvolupar el meu producte des del punt de vista que no havia tocat fins ara: l’hospitalitat.»

– «El curs és molt útil, independentment del lloc en què estiguis treballant en el comerç»

– «M’agradaria que tot el personal de la meva empresa pogués fer aquest curs, tant si té un contracte de 20 hores com si es forma part de l’equip de gestió.»